Forebyggelsesområdet

Kommunikationsworkshop - Sundhedsdagene 2018


Dato og tid

Onsdag d. 22. august 2018 kl. 17:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 17. august 2018 kl. 23:55

Sted

Frederiksberg Sundhedscenter
Stockflethsvej 4
2000 Frederiksberg
Denmark

Arrangør

Forebyggelsesområdet
+45 28985111
fiah01@frederiksberg.dk

De bedste Sundhedsdage nogensinde venter på den anden side af
sommerferien. Der er så mange kreative og spændende aktiviteter på programmet i år – alt lige fra mini-mino, fem kamp og det skal være sjovt at være sund til Fællesskabsfestival.  Sundhedsdagene gør alt for at sprede budskabet gennem Frederiksberg Bladet, de sociale medier og infostandere rundt om i byen. I kan også gøre meget for, at Frederiksberg møder op til netop jeres aktivitet, når I tænker nyt og kreativt i forhold til, hvordan I kommunikerer jeres aktivitet.

Derfor inviterer Sundhedsdagene til Kommunikationsværksted onsdag den 22. august kl. 17.00-19.00. Her vil Kampagnechef Lars Hübertz og Kampagnekoordinator Sarah Vadgaard, Psykiatrifonden, sætte fokus på, hvordan I skaber opmærksomhed om og tiltrækker besøgende til jeres aktivitet.

Man skal være tilmeldt Sundhedsdagene sammen med mindst en anden aktør for at deltage.

I løbet af aftenen har I mulighed for at arbejde fokuseret med et af følgende områder: Flyers og plakater, Pressemeddelelser og Opslag på sociale medier (se uddybet beskrivelser herunder). Aftenen er bygget op om tre arbejdsstationer, hvor der er tid til at gå i dybden og producere konkret indhold, som I kan anvende med det samme.

Arbejdsstationerne er:                              

Station 1: Grafisk opsætning, budskab og udtryk på flyers og plakater

Her får I en introduktion til programmet Canva. Canva er et grafiske værktøj, der gør det enkelt og let at lave lækre plakater, flyers og invitationer.

Station 2: Pressemeddelelser

Her føres I igennem den gode opsætning og de forskellige do’s and dont’s, når I skal skrive en pressemeddelelser. I vil få rig mulighed for at begynde en pressemeddelelse, få hjælp til hvad der er vigtigt at få med, samt få feedback, når aftenen er omme.

Station 3: Opslag på sociale medier

Få en introduktion til diverse sociale medier som facebook og instagram og hvordan I laver de ultimative opslag der skubber til folks nysgerrighed og skaber interesse.

Workshoppen er for alle aktører i Sundhedsdagene 2018 og stiller ikke krav til kreativitet - så kom glad!

For at få det fulde udbytte af workshoppen anbefaler vi, at I medbringer minimum en computer pr. aktivitet. Så er du sikker på, at få konkrete produkter med dig hjem, der er lige til at kommunikere.

 

 

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Forebyggelsesområdet
+45 28985111
fiah01@frederiksberg.dk